2013. szeptember 18., szerda

Indavideós és blogos hírek

Ez a cikk a közeljövőben várható újabb Indavideós feltöltési terveimről, és a bloggal kapcsolatos.


Indás hírek
Még folytatódnak az aktuális sorozatok feltöltése, mint a Fecsegő tipegők (6. és 7. évadosak, utána vége), a Kacsamesék (amíg nincs fent a teljes 1. évad), és a Szellemírtók (2. évad, sok van belőle hátra).
Más sorozatok is folytatódnak, amint a fent sorolt sorozatok véget érnek. Lesz még pl. Macseb az 1. évaddal. Találtam egy nem túl jó képminőségű, de nézhető Slapaj epizódot (felső képen), ami az 1. évad 3. része (Egy beindító élmény), szintén felrakom.
Újdonságként még lehetséges a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal mind a 26 résszel, amiről írtam korábban. Ezenkívül még az Indán csak 1 részt láttam, de felrakom a többi régebben megmentett Nickelodeon vetélkedő sorozat, a Titkos templom legendái magyar szinkronos részeit. Nem teljes epizódok, és nem is sok. A későbbiekben még írok több részletet egy külön cikkben. Jön még az Adventures of Super Mario Bros 3 sorozat (lejjebbi képen) magyar részei, összesen 12x10 perces résszel (6 félórás epizód).

Blogos hírek
Tovább folytatódnak a retró gyerekműsorok idézése a régi tévéújságokból. Lesz még műsor 1991, 1993, 1997, 1999, 2001, 2002, 2003 és 2004 évből, de nem kizárt a későbbi évek sem. Igazi meglepetés jön: várhatóak lesznek a Cartoon Network, a Disney Channel, és a Nickelodeon csatornák amerikai tévéműsora a 80-as, 90-es évekből, meg a 2000-es évekből! Hogy hol olvashatóak a neten az amcsi gyerekcsatornák régi műsorai, az is kiderül.
Nem maradnak el a Disney képsorok és képregények magyarítása sem. Újabb Donald, Dagobert és egyéb történetek lesznek magyarítva. Továbbra is lesznek olyan történetek magyarítása, amiket régebben magyarországon is kiadtak a Mickey Mouse vagy a Donald Kacsa magazinokban, de olyanok is, amik nem voltak magyarul kiadva. Lesznek még Carl Barks, Al Taliaferro sztorik, de lesz még több Vicartól, és végre nem kizárt a Daniel Branca és a William Van Horn rajzolta sztorik magyarítása sem.

Egyelőre ennyi. Majd írok, ha lesz valami :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése