2013. október 28., hétfő

Blog hírek

- Folytatódik még a tévéműsoros poszt novemberben is. Lesznek még magyar és külföldi gyerektévék programja
i. Várható évek a magyar tévéműsoros posztokban: 1981, 1982, 1985, 1990, 1991, 1992, 1993, 1998, 2001, 2003 és 2004. Változás esetén felelősséget nem vállalok. Továbbra is érvényes a tévéújság mentés akció, amiről bővebben itt olvashatsz.

- Hamarosan új menüpont lesz, amiben a magyar rajzfilmes blokkok tévéműsorai szerepelnek. Az új menüben a Walt Disney bemutatja, a Cartoon Network M1 és TV2 blokkja, az MSat Nickelodeon, a TV2 Fox Kids, az RTL Rajzfilmklub és Kölyökklub, valamint a TV2 Matiné műsorai lesznek.

- Visszatérek a Disney képregények magyarításához. Haloweenre most egy haloweeni történet fordítása készül el, a Donald Duck - I Monsteré. Ezzel együtt a képregényes menüpont is megújul.

- Novemberben visszatér a Grand Theft Auto sorozat is. Az első sorozattól teljesen eltér: GTA IV-vel, a játék Video Editorával készül el. Kevesebb szereplő lesz az első évadhoz képest. Egyelőre csak SpongyaBob, Homer Simpson, Rózsaszín Párduc, Mickey Mouse, Goofy, Naruto, és Kakashi várhatóak. Ha találok GTA 4-be több animés vagy rajzfilmfigurás skint, akkor újabb szereplők érkeznek. Hamarosan egy trailer és egy cikk készül az új GTA sorozatról, ami az Anime Toon Adventures in Liberty City (ATAiLC) címet kapja. A cím még változhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése