2014. május 6., kedd

Kishírek (05.06)

- Hamarosan megújul az oldal, amiben naponta frissülő újdonságok is bevezetésre kerülnek. Még nem árulom el, micsodákkal, annyit elárulhatok: az egyik még színesebbé, vidámabbá teszi majd az oldalt. Még én sem tudom, mikortól lesznek teljesen bevezetve a változások, még csak most tervezek.

- Az M3 Facebookon megerősítette: a 90-es években a vasárnapokat meghatározó Walt Disney bemutatja adásait nem fogják tudni megismételni.

- Az MTVA és néhány csatornájának hivtalaos Facebook oldalain gyakran találkozhatunk olyan hozzászólással, amiben arról pletykál valaki, hogy a közmédia csatornáira érkezhet a Winx Club és a Cobra 11 sorozatok. Ha az illető tényleg nem tréfál, akkor a Winx az M2-n, a Cobra 11 talán az M1-en lesz.

- Az Origo-n hírek vannak arról, hogy az MTVA a Játék határok nélkül feltámasztását tervezi új adásokkal. Még nem tudni, mikor kezdik adni.

- A MindigTV nyáron kezdi a csatornabővítést. Júniusban a "D" multiplex indul, amibe majd néhány új fizetős csatorna kerül be. Még nem tudni, melyek lesznek azok.

- Az Ncore oldalán a 95-96 és 97-es után már a teljes 1998-as Donald Kacsa magazin évfolyamot is feltették, cbz formátumban (cbz kibontásához segítség). Már csak 10 évfolyam kéne a teljes gyűjteményig.

- A Canadahun képregényes fórumán a Garfield magazin teljes 1999-es és 2000-es évfolyamokat is feltették.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése