2014. május 11., vasárnap

Kishírek (05.11)

- Elkezdődött az oldal megújulása. Már vicceket olvashatunk az oldalon, amik naponta mások lesznek. Ezzel még nincs vége a megújulásnak, még új modulok várhatóak a következő napokban, hetekben.

- Az M2-re május 29-én visszatér az Egyszer volt francia sorozat emberi testtel foglalkozó sorozata, Az élet. Amíg nem tudom, hogy 26-án mi lesz az Állatkert a hátizsákban helyén, addig nem frissülhet az M2 májusi programjairól szóló cikk.

- A Marsupilami szintén visszatér nyáron a Minimax-ra. Ott 2001 tavaszán indult legelőször a sorozat. Érdekessége, hogy szintén 2001-ben már nyáron az M1-en is ment, sok évvel később a Duna TV-n, és a TV2 Matiné keretein belül is adták.

- Június 1-től a MindigTV Extrában helyet cserél a Spektrum és a Nat Geo. A Spektrum onnantól kezdve az Alap csomagban, a Nat Geo pedig a Családi csomagban lesz elérhető.

- A Canadahun képregényes fórumán elérhető az 1987 július és 1990 január között kéthavonta megjelent Tom és Jerry képregénymagazin sorozat mind a 16 száma.

- Íme néhány, a közeljövőben az M3 műsorán várható sorozatokból és műsorokból: A kisasszony (szappanopera sorozat - ősztől mondták), 20 a csúcson (zenei műsor - vágottan várható), Pirx kapitány (magyar sci-fi sorozat), Szegasztok (gamer műsor - pár hónapja mondták, hogy lehetséges, hogy adni fogják), Szupernagyi (angol filmsorozat - ha megszerzik a jogokat rá), A Homok titkai (szappanopera sorozat - most még nem tervezik, de ha nagyon sokan kérik, rajta lesznek), és május 28-tól szerdánként régi focimeccseket is adnak, felvezetésként az idei VB-ig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése