2014. október 31., péntek

Kishírek (10.31)

- Nem tudom feltűnt eddig bárkinek, de ősz óta mintha az M1-en olyan filmek futnak, amik az elmúlt években a TV2-n (ker.) voltak láthatóak. Eddig volt a World Trade Center, a Forrest Gump, de még nagyon úgy néz ki, terveznek további Paramount-érdekeltségű filmeket. Talán leszerződött az MTVA a világ egyik legdrágább cégével? Meglátjuk a közeljövőben.

- Az M2 további novemberi újdonságaiból.
Filmek: Tini boszorkány (Teen Witch) - 11.15-én délután 14:25-kor. Kincses sziget (Treasure Island) 11.22-én délután 16:20-kor.

- Az M3 további novemberi újdonságaiból.
Suli-buli - 11.15-től minden szombaton délelőtt a Mindenki tanköteles ismétlése és az Ász között.
Visszatér még a Kórház a város szélén november 19-től este, és ugyancsak aznap már délelőtt várható a Főzőcske ismétlései (ha azok egyáltalán ismétlések lesznek).

- Az Animék, Firkák és Trollok című GTA-film bemutatója várhatóan november közepéig meglesz.

- Az M2 úgy tűnik, mégsem vezetné be a nemrég kitalált bulvárcsatornát az M2 helyén, hanem március 15-től a késői sávot zenecsatornává alakítják, Petőfi TV néven. A közeljövőben további infókat is közölnek a tervekről. Ugyanakkor M4 Sport néven terveznek még külön sportcsatornát, de arról nem írok a későbbiekben tájékoztatást, ha lesz róla bármi hír.

- A Disney Csatorna január 29-től szélesvásznúra (16:9) vált.

2 megjegyzés:

  1. Inkább ne szüntese meg az m2 gyerekcsatorna, mert imádjuk ezt a műsor, és többi gyereknek kedvenc sorozatokról, ami mond az mtva az nem tetszett, légyszíves ne vált az m2 gyerekcsatornára, mert kedveljük

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Petőfi TV indítása nem érinti a gyerekcsatornát, csak a késői sávot este 20-tól reggel 6-ig.

      Törlés