2014. október 24., péntek

M2 novemberi program

Új sorozatok

Rupert Maci kalandjai

Ez már nem az eddig ment 10 perces, stop-motionnal készült gyerekes változata a Rupert-sorozatnak, hanem végre az 1991-től indult Nelvana változat, ami régebben a Duna TV-n, a Minimaxon, A KidsCo-n és állítólag nemrég a Story4-en is volt. Egyelőre az első 3 évadot adják, a 4-5. évadok (amik a Minimaxon voltak) talán szintén jönnek utána. November 2-től a Nils Holgersson helyett lesz mindennap.

Jacques Costeau meséi az óceánról

A híres tengerkutatóról készült sorozatot 2003-ban a Minimaxon adták, de pár éve még az M2-n is ment a gyerektévévé alakulása előtt. November 3-tól hétköznap délután az Albert mondja helyén.

Tudáscseppek

A Közszolgálati Testület egyik ülésének jegyzőkönyvében olvashattunk róla Természettudományos-ismeretterjesztő sorozat lesz november 3-tól hétköznap délután kétszer is. 5 perc lesz egy adás.

Állati kölykök (Baby Planet)

2008-ban készült 5 részes angol természetfilm-sorozat. November 20-tól hétköznap a Rocky és Bakacsin helyén, 12 éven felülinek sorolják.

Visszatérő sorozatok

November 17

Patrick, a postás (Kemy helyén)

November 19

Traktor Tom (Mélytengeri mentőcsapat helyén, ha nem lesz 2. évad)

November 20

Csűrcsavarosdi (Marcelino helyén, nem mutatják be a 3. évadot)

November 27

Telmo és Tula-sorozat (Kiscsirkék helyén)
Heathcliff (Állati kölykök helyén)
Albert felfedezőúton (Egyszer volt a Föld helyén)

Filmek, különkiadások

Lucky Luke filmek novemberben is

Lucky Luke - A Daltonok szökésben: november 1-én délután 16:10-kor. A szinkronlista és a film Wikipédiás írása alapján szerintem a három szinkronból a másodikkal lesz (Duna TV-s). A francia Gaomount és a legendás amerikai cég, a Hanna-Barbera közös produkciója, az eredeti 1983-as sorozat epizódjaiból állították össze.
Lucky Luke a nagyvárosban: november 8-án délután 16:20-kor.
Mind a két filmek lesz másnap reggel ismétlése.

Tini boszorkány (Teen Witch)

Élőszerepes, másfél órás film az MGM-től. November 15-én délután 14.25-kor, ismétlés másnap délelőtt 10.50-kor. 12 éven felüli lesz.

A kincses sziget (Treasure Island)

Készítette a DIC, 2002-ben. November 22-én délután 16:20-kor. Ismétlés másnap 09:10-kor.

Pinokkió (nem Disney!)

Az M2 bemutatja magyarul is a 2012-ben készült egész estés olasz rajzfilmes adoptációját a Pinokkiónak. Higgyétek el, biztos nem én vagyok az egyetlen, aki a műsorszerkesztők helyében inkább az eredeti Disney-változatot fontolta volna meg, de hát nekik az talán sokba kerülhetett volna. November 29-én 16:10-kor adják, ismétlés másnap reggel 08:25-kor lesz.

Egyéb

- Indul a BBC Pet School (Állat suli) 2. évadja is november 9-től.
- Lekerül a műsorról a most még vasárnaponként futó Helló, meló! műsor (habár nem hinném, hogy annyian visszasírnák, nem volt annyira nagy szám).
- Arthur a 14. évaddal folytatódik november 19-től.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése