2015. március 21., szombat

Kishírek (2015-03-21)

- Az M3 áprilisi újdonságaiból.
A polip - olasz sorozat 04.08-tól minden szerda éjjel.
Látogatók - csehszlovák sorozat 04.10-től minden péntek délután.
Főtér - 04.12-től minden vasárnap reggel.

- Az M1 március 15-én átalakult hírcsatornává, sok bakival. Jókat lehet néha röhögni rajta, nagyon sok kritikát kapott, és nem hiába. A nézettsége is alacsony, bár egyesek szerint magasabb volt a második napon, de ez nem igaz, hiszen nem csak azzal kell hencegni, hogy hány néző kapcsolt oda egy percre.

- Múltkor volt bemutatója az Animék, Firkák és Trollok 2 - Ikerbosszú című filmnek. Ezt fogja követni az AFT 3, amiben már lesz több újítás, az animáció szerelmeseinek igazi meglepetések, valamint ebben a filmben fog bemutatkozni a Három Fejes, a Westpark széria hősei. További részletekről heteken belül írok. Jelenleg csak a film szövegét írom, de körülbelül a közepénél vagyok. Bemutató májusban vagy júniusban lesz.

- Az USA-ban a Nickelodeon is adja az Oggy és a svábbogarak című sorozatot. Egyszer az egyik epizód jelenetében elfelejtettek kivágni egy gyerektévébe nem illő képkockát. Itt meg is lehet nézni, mit.

- Leghamarabb áprilisban ér véget az országos tévék régi tévéműsorainak megosztása 2004-ig. Kábeltévék régi műsoraival folytatom 2004-es évig.

9 megjegyzés:

 1. Az RTL klub, a TV2, az M1 és az M2. Azok is Kábeltévék?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem. Ez a négy csatorna (amik eddig felkerültek) országosnak minősülnek, 1997. októberétől kivéve az M2-t, amit akkortól több, mint 10 éven át tettek kábeltévévé.

   Törlés
  2. De az RTL-t és a TV2-t nem tudná berakni még?

   Törlés
  3. Ha befejeztem az összes (rendelkezésre álló) M1, M2, RTL és TV2 műsort (amikből már egyre kevesebb lesz), utána jönnek csak a kábeltévék. De ha közben mégis találok újabb M1, M2, RTL és TV2 műsort, akkor azok is írva lesznek.

   Törlés
  4. De majd leírod a 2004.04.17.-ei műsort is?

   Törlés
  5. Igen, de 04.17-ről egyelőre csak RTL-es műsort találtam.

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés