2015. április 9., csütörtök

Animék, Firkák és Trollok 3 - Találkozás a Három Fejessel

Hamarosan újabb epizóddal jelentkezik az Animék, Firkák és Trollok sorozat. Az első rész arról szólt, hogy Los Santos tévedésből egy áldemokratikus polgármestert választott, aki megkeserítette az ott lakó hőseink, a rajzfilmfigurák (firkák) és az animék életét. Aztán betelt a pohár, leszámoltak vele hőseink. A második rész története is kb. ugyanolyan, csak az Liberty Cityben játszódik, és a főellenségről kiderült, hogy az első rész főellenségének ikertestvére.

Az AFT 3 összes főszereplője egy képen


A harmadik rész ugyanott játszódik, ahol az első: San Andreasban. De most új témája lesz a folytatásnak. Hőseinknek most nem egy tévedésből megválasztott, diktatórikus polgármesterrel kell felvenniük a harcot, hanem egy kitalált magyar tinisztár duóval, a Kapzsi Hapsikkal, akik a tervezett, de még el sem indult regénysorozatom, a Három Fejesnek a főellenségei. A Három Fejes pedig a címadó sorozat főhősei, akik mindennap a Kapzsi Hapsikkal és őrült rajongóikkal harcolnak, hogy ne uralhassák a világot.

A film legtöbb jelenete a San Andreas küldetéskészítőjével, a DYOM-mal készül el, és Fraps-el lesznek felvéve. De lesz egy igazi újdonság is. Korábban egy rövidhírcsokorban említettem, hogy lesz meglepetés az AFT 3-ban az animáció szerelmeseinek. Illetve tegnap Facebookon kérdeztem rejtvényként, hogy a Toon Boom nevű program mire jó, mert köze lesz az új filmhez. Aki az animációkészítésre tippel, az jól tudta. Lesznek olyan pár másodperces jelenetek, snittek, amelyek a Toon Boom nevű animációkészítő programmal készülnek el.
A film hossza bizonytalan, tippre hosszabb lesz, mint az AFT 1 (27 perces volt), de talán rövidebb az AFT 2-nél (1 óra 4 perces volt).
Zenék most is lesznek, rajzfilmes zenei aláfestések, meg ismertebb számok is.
A firkák és az animék Mickey Egér, Inuyasha, Goku, SpongyaBob és Kagome lesznek. Utóbbi jelentős szerepet csak a történet közepén kap.
Továbbá szerepelni fog még a Három Fejes, akik a fent említett másik, még be nem jelentett sorozat főhősei, valamint szintén ennek a Három Fejes sorozatnak az ellenségei, a Kapzsi Hapsik szerepelni fognak. A Három Fejesből Bőrfej az alacsony taxisofőr, Keményfej az egyik Groove Street-i srác, és Kockafej Zero bőrébe bújik. A Kapzsi Hapsikból Egyeskét Claude, Ketteskét pedig Maccer skinje alakítja.
Az előző két filmmel ellentétben Trollface most nem kap jelentős szerepet, de hogy az AFT-ben a "té", vagyis a Troll ne veszítsen értelméből, Trollface a történet közepén mellékszerepet fog kapni, mint a Kapzsi Hapsik őre.

A Három Fejes (Bőrfej, Keményfej és Kockafej) és a Kapzsi Hapsik (Egyeske és Ketteske)


SpongyaBob, Mickey Mouse, Inuyasha, Kagome és Goku. Ők is segítenek a Három Fejesnek a világ megmentésében

A történetben előfordulhat változás, ez a film készítése folyamán esetlegesen felmerülő akadályoktól függ. De a lényeg az, hogy a Három Fejes egy kitalált magyar városból, Westparkból megérkezik Los Santosba, hogy megöljék esküdt ellenségeiket, a Kapzsi Hapsik nevű tinisztár párosát, 1-eskét és 2-eskét, akik Magyarország után már San Andreasban is hírnevet próbálnak szerezni. Ha a Kapzsi Hapsik világsztárok lesznek, abból globális katasztrófa történhet, mert ugyanis zenéik a mai fiatalokra rossz példát mutatnak, akik ha rajongókká válnak, kimosódik az agyuk, hülyék lesznek, megváltozik az életük, olyanok akarnak lenni, mint a Kapzsi Hapsik. Eléggé hosszú története van a Három Fejes című regénynek, aminek részleteibe most nem vágnék bele. Egy külön, kifejezetten róluk szóló cikkben majd bővebben írok a Három Fejesről és az ellenséges Kapzsi Hapsikról, és persze Westparkról, Hungarowoodról.

Kb. így nézne ki a Három Fejes, ha esetleg tényleg elkezdem készíteni róluk a képregénysorozatot. Ez még nem a végleges kinézetük.
A karakterek a http://southpark.cc.com/avatar oldalon készültek
Kb. így nézne ki a Kapzsi Hapsik, ha esetleg tényleg elkezdem készíteni azt a képregénysorozatot. Ez még nem a végleges kinézetük, de mindenképpen buzisak lesznek.A karakterek a http://southpark.cc.com/avatar oldalon készültek


Szóval rátérünk a történet lényegére, de spoilermentesen: a Három Fejes Los Santosba érkezik, hogy végrehajtsák küldetésüket, és megöljék esküdt ellenségeiket, a Kapzsi Hapsikat, akik San Andreast meg akarják hódítani, aztán az egész világot. A Fejes hőseink összefutnak rajzfilmes és animés hőseinkkel, és összefognak, hogy közösen megállítsák a Kapzsi Hapsik turnéját, és kinyírhassák őket. A Kapzsiknak kétszer is keresztbe tesznek, ám nem sejtik, hogy mekkora bosszúvágyuk tud lenni.

A film leghamarabb május végére lesz kész (de csúszás akár előfordulhat június elejére), a bemutatóra pontos dátumot még nem tudok adni. Jelenleg készül a film (pillanatnyilag még az elejénél tartok), itt pedig a film galériája tekinthető, ahova folyamatosan fognak felkerülni újabb képek a film jeleneteiről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése