2016. április 1., péntek

Kishírek - A bolondok-napi különkiadás

- Hamarosan egy csatornán láthatjuk a Nickelodeon és a Cartoon Network legismertebb sorozatait, ugyanis bejelentették, hogy Közép-Európában a két gyerektévét összeolvasztják, és a két egyesült csatornából indulhat el a Nicktoon Network.

- Csak ma kaptam róla értesítést, miszerint tegnap este az M2 gyerektévé késői sávjában, a Petőfi TV-ben nem a Táncakadémia ment, hanem a Pokémon című animesorozat legelső része.

- A Disney felvásárolta az InuYasha animesorozatot készítő céget, és hamarosan elkészítik az első rajzfilm-anime crossover filmet. A még ismeretlen című filmben Inuyasháék betévednek a rajzfilmvilág univerzumába, összetalálkoznak Mickey egérrel és barátaival, és közös kalandban vesznek részt.

- Tudományos kutatások azt bizonyítják, hogy 100 idős emberből 60-an, akik legalább napi renden néznek mesét, rajzfilmet vagy animét, azok örök fiatalok maradnak.

- Az egyik kábeles szolgáltatóban tesztel M69 néven egy új csatorna, ami a neve alapján egy új közmédiás csatorna lehet, ami ha elindul, csak felnőtt csomagban fognak indítani.

Köszönjük minden kedves olvasónknak, hogy elolvasták az idei bolondok napjára készített hírcsokrunkat. Természetesen a fentiek közül egyik hír sem igaz - amit azért sajnálok -, nem kell őket készpénznek venni. Ugyanis egy évben csak egyszer van olyan nap, amikor szabad hülyéskedni - persze csak ártalmatlanul.

Boldog Bolondok Napját kívánunk minden kedves olvasónknak! :)


4 megjegyzés:

 1. A NickToons hamarosan indul hazánkban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó is lenne, mert talán azon látnánk a régebbi (jobb) Nickelodeon rajzfilmeket is, de sajnos nincs hivatalos bejelentés arról, hogy hazánkban is elindítanák a NickToons-ot, mint ahogy arról sincs hivatalos bejelentés, hogy a Disney XD indulna-e valamikor hazánkban.

   Törlés
  2. Igen, a Disney XD indulna-e valamelyik nap hazánkban. Főleg, ha visszahozzák az RTL-es animéket (pl. a Digimonok, Pokémon, Inuyasha stb.) a Disney XD-re.
   A Disney megvette az Inuyasha vetítési jogait, mert hamarosan elkészítik az első anime-rajzfilm krosszovert, hogy találkozhassanak Mickey egérrel és barátiaval. Andy Vajna megvette a Walt Disney Company-t, hogy jön a Disney XD Magyarországon (a Telekom platformon). Majd meglátják hamarosan!

   Törlés
  3. De az Andy Vajnás-Disney XD-s hírt a Rajzfilmövezet csak április elsejei tréfának szánta, mint ahogy ugyanaz nap én is a crossovereset. Egyáltalán nem is igazak (sajnos) amiket írtunk, hiszen múltkor április 1, vagyis Bolondok Napja volt, az a nap, amikor a netes oldalakon tréfából terjesztenek olyan híreket, amelyeknek semmi közük a valósághoz. Ráadásul a Rajzfilmövezet és én is feltüntettem a saját bejegyzésem végén, hogy csak Bolondok Napi vicc volt, te meg simán bedőltél mindkettőnknek :D

   Törlés